Styling tips – hvordan kan dine PARK produkter anvendes?

admin
august 17, 2020
0

Vores PARK produkter fungerer ikke blot som eksklusiv pleje til dit hår, men en del af dem er også specielt gode til fine opsætninger i både langt og kort hår og til alle anledninger. I dette indlæg vil vi sætte fokus på hvilke egenskaber vores produkter har i forbindelse med 2 smukke håropsætninger, og selvfølgelig komme med en udførlig guide, så du også kan kopiere frisurerne derhjemme.

 

Det lange hår, som frisurerne er udført på, på billederne, er først og fremmest velplejet ved hjælp af vores PARK Argan X-treme Repair serie, som kan købes HER. I badet påføres først shampoo, herefter hårkur og sidst men ikke mindst conditioner. I håndklædetørt hår påføres vores Moisturizing Sun-Repair Leave In og -Protector som plejer håret, samtidigt med at det beskytter mod solens stråler, hvilket er ideelt i denne varme sensommer. Det plejende sommer-kit kan købes HER.

Herefter er håret efterladt glansfuldt, velplejet og beskyttet.

 

Nemt og afslappet look med populære hårklemmer

Det første look er velegnet til både hverdag og fest. Først blev PARK Fiber Mousse påført i det håndklædetørre hår, hvorefter håret blev føntørret. Dette skaber fylde og volumen til håret. I det tørre hår benyttede vi den nye PARK Dry Volume Spray til at skabe yderligere volumen i håret. Til sidst blev håret opdelt i to sektioner, hvor den øverste del samt eventuelt pandehår trækkes tilbage til midten af hovedet, snoes en enkelt gang, og påsættes med en smuk, valgfri hårklemme, som kan pifte ethvert look op. 

PARK Fiber Mousse kan købes HER

PARK Dry Volume Spray kan købes HER

Smuk opsætning til de finere lejligheder

Dette andet look er lidt mere formelt i dets udtryk, og ville derfor være ideelt, hvis du skal være gæst til efterårets bryllupper eller udskudte konfirmationer. 

Her er håret først blevet sat op i en stram, høj hestehale, hvorefter vi har brugt PARK Paste til at skabe perfekt hold samt et mere stilrent og klassisk look. Håret i hestehalen inddeles så i fire små sektioner, som bliver flettet til fire almindelige fletninger med en lille elastik i hver enkelt ende. De fire fletninger samles herefter rundt omkring hestehalens elastik som en knold og fastsættes med hårnåle. Til sidst anvendes PARK Strong Hold Hairspray for at skabe det sidste finish med godt hold og tydelig glans.

PARK Paste kan købes HER

PARK Strong Hold Hairspray kan købes HER

 

Med disse to opsætninger er du klar til enhver begivenhed, og hvis du ikke finder det helt så nemt at lave de smukke opsætninger alene derhjemme, kan du altid kontakte din lokale PARK frisør for personlig hjælp og råd fra vores professionelle frisører. Se mere og book tid på www.parkstyling.com 

SHARE

SE VORES
PRODUKTER

KØB NU

Er dit hår sommerklar?

Din daglige morgenrutine – sådan holder frisuren hele dagen

COMMENTS

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

SIDSTE VIDEOER

UDVALGTE ARTIKLER

  • Se videoerne: Sådan undgår du blondt hår med gult skær

TAGS

EDITOR’S CHOICE

SELECTED ARTICLES