Se videoerne: Sådan undgår du blondt hår med gult skær

admin
juni 11, 2020
0

Mange kvinder med farvet såvel som naturligt hår kan nikke genkende til det gullige skær, der nemt forekommer i blondt hår. Er du træt af det gule skær, og ønsker du køligere toner i dit blonde hår? Vi har hos PARK udviklet en serie netop til dette formål, men som samtidigt også er ren forkælelse for dit hår og indeholder mange plejende ingredienser. 

Silver-serien består af vores Lavender Violet Tone shampoo og -conditioner, begge to i violette farver, som ved hjælp af lavendelolie fjerner de uønskede gule og varme toner i dit blonde hår. Shampoo fordeles i hele håret, og conditioner skal kun fordeles i hårspidserne, mens begge produkter med fordel kan blive siddende i nogle minutter, inden de skylles ud. Processen kan også gentages, indtil det ønskede resultat er opnået, men allerede efter første vask ses der tydelige forskelle, som i denne video hvor du kan se både før- og efter billeder af smukt, blond hår ved brug af vores Silver-serie.

På vores Youtube-kanal kan du finde mange forskellige videoer med guides og resultater af vores produkter, og vi deler løbende videoer med introduktioner til nye produkter. Du kan altid tage et kig, og se om du kan finde tips og tricks til netop dit foretrukne PARK-produkt. I denne video introduceres vores Silver-serie, hvor du også kan få yderligere information om produkternes egenskaber. 

PARK Lavender Violet Tone Shampoo kan købes HER

PARK Lavender Violet Tone Conditioner kan købes HER

Ønsker du at afprøve vores Silver-serie, for at se om den er ideel for dit hår? Så kan du med fordel overveje vores nyeste tiltag: PARK test kit. For kun 129,- kan du nemlig afprøve denne serie inklusiv vores Ylang Ylang hårkur til tørt hår. Køb den HER, og se om vores Silver-serie også er noget for dig.

SHARE

SE VORES
PRODUKTER

KØB NU

COMMENTS

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

SIDSTE VIDEOER

UDVALGTE ARTIKLER

  • Se videoerne: Sådan undgår du blondt hår med gult skær

TAGS

EDITOR’S CHOICE

SELECTED ARTICLES