Lækkert hår under karantænen

admin
april 16, 2020
0

Danmark og hele verden oplever lige nu Covid-19, som har resulteret i en nærmest uigenkendelig hverdag for os allesammen. Vi er adskilt – men vi holder sammen. Med al den ekstra tid vi har fået, og de mange timer der tilbringes derhjemme, er selvpleje vigtigt og essentielt. Vi skal huske forkælelsen, til trods for et nyt og midlertidigt liv hvor vi er fyldt med uvished. Hos PARK Styling indebærer selvforkælelse selvfølgelig hårpleje. Selvom vi er mange, der lever i sweatpants og hoodies, kan vi altid fremkalde lidt velvære ved hjælp af god hårpleje og lækkert hår. Vi har lavet 4 tips til, hvordan du kan få fantastisk karantæne-hår ved hjælp af vores kvalitetsprodukter, som du måske allerede kender fra din lokale PARK-frisør. Samtidigt støtter du også din lokale PARK-frisør ved køb af PARK produkter på vores hjemmeside. Så hold dig indendøre og bekæmp smitten, mens du forkæler dit hår på bedste vis.

 

  • Sig farvel til fedtet hår med PARK Styling Volume Dust

Vores Volume Dust er et vidunderprodukt til det karantæneramte hår. Undersøgelser viser at danskerne går langt mindre i bad i takt med at de også er langt mindre udenfor. Færre bade vil ofte resultere i fedtet hår, og vores Volume Dust fungerer også optimalt til at affedte hovedbunden. Samtidigt har den en volumegivende effekt, som skaber bundfyld i længere hår og tekstur i kortere hår. Derfor er PARK Volume Dust også et essentielt produkt efter karantænen. Den kan bruges til alle anledninger.

PARK Volume Dust kan købes HER

  • Undgå Frizz med PARK Styling Moisturizer & Modeling Gel

Vores Moisturizer & Modeling Gel er en gelé som er rig på C-vitamin og Keratin, som sammen fungerer som et mirakelmiddel mod Frizz og tørt hår. Geléen er tilpasset alle hårtyper, og giver også et let til medium hold samt naturlig fylde. 

PARK Styling Moisturizer & Modeling Gel kan købes HER

  • Sund pH-balance med PARK Styling Tsunami Bodymaker Saltvandsspray 

Vores Tsunami Bodymaker Saltvandsspray gendanner en sund pH-balance i dit hår. Hårets pH-balance udgør en stor forskel mellem tørt, kedeligt hår og sundt, skinnende hår. Denne saltvandsspray er rig på rosmarin-essenser, som fugtgiver, forynger og revitaliserer hårstråene og hovedbunden. Dette giver et naturligt look med mere volumen.

PARK Tsunami Bodymaker Saltvandsspray kan købes HER

  • Rens håret igennem med PARK Styling Shampoo Lavender

Vores Shampoo Lavender er en effektiv shampoo der er særdeles velegnet til hår med tendens til at fedte. Den unikke formular renser håret grundigt igennem, og genopbygger samtidigt hovedbundens naturligt pH-balance. Alt dette resulterer i et mere levende udseende. Denne shampoo indeholder ekstrakter af Rosmarin, som har en antistatisk virkning. Håret efterlades silkeblødt og mere voluminøst.

PARK Styling Shampoo Lavender kan købes HER

SHARE

SE VORES
PRODUKTER

KØB NU

Din Efterårsguide

Nye PARK produkter til sommerhåret

Fiber Mousse

COMMENTS

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

SIDSTE VIDEOER

UDVALGTE ARTIKLER

  • Se videoerne: Sådan undgår du blondt hår med gult skær

TAGS

EDITOR’S CHOICE

SELECTED ARTICLES