Er dit hår sommerklar?

admin
juli 18, 2020
0

Sommerferie under sydlige himmelstrøg? Eller den smukke, danske sommer? Lige meget hvilken af ovenstående du foretrækker, er det vigtigt at beskytte dit hår mod solen. Efter en lang og kold vinter i Danmark kan solen nemlig skade dit hår markant. 

Her kommer vi med 3 tydelige tegn på at dit hår har lidt skade af solens stråler:

– Spaltede spidser

Solen slider på dit hår på en sådan måde, at dine spidser bliver spaltede. Det medvirker til, at dit hår har nemmere ved at knække og dermed blive ødelagt.

– Tørt hår

Solen har en meget udtørrende effekt på dit hår, og derfor vil mange opleve håret meget tørt i løbet af sommeren.

– Kruset hår

Solen slider også på det yderste lag af dine hårstrå, det der kaldes skællaget, og håret kan derfor have tendens til at blive meget kruset. 

 

Kan du nikke genkende til disse tegn, så kan dit hår med stor sandsynlighed være solskadet. Men bare rolig! Vi har selvfølgelig udviklet endnu et vidunderprodukt til dit sommerhår, som både reparerer, beskytter og plejer. 

PARK Moisturizing Heat/Sun Repair Leave-In er en leave-in formular, som ved hjælp af blandt andet hydrolyseret hvedeprotein formår at reparere dit ødelagte hår indefra og efterlade håret rent, sundt og blankt. Den er ideel til hår, som fremstår skadet på grund af varm luft, sol eller kemiske behandlinger, men fungerer også forebyggende. Den er en helt klar favorit blandt vores kunder, og bliver revet af hylderne her i disse sommermåneder. Skal du nå at have en med? 

PARK Moisturizing Heat/Sun Repair Leave-In kan købes HER 

 

SHARE

SE VORES
PRODUKTER

KØB NU

Styling tips – hvordan kan dine PARK produkter anvendes?

Din daglige morgenrutine – sådan holder frisuren hele dagen

COMMENTS

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

SIDSTE VIDEOER

UDVALGTE ARTIKLER

  • Se videoerne: Sådan undgår du blondt hår med gult skær

TAGS

EDITOR’S CHOICE

SELECTED ARTICLES